.

nu sitter jag i sköna väder trots jag skulle behöva vara ute men jag ska. är totalt itterande på min hals, igår kväll när jag skulle gå hem till min lya. då fick jag nåt i halsen, nåt som flög sin min mun.. tror är nog nattfjäril men vet inte... men det är inte såå farligt fast det känns konstig allifall. ska äta knäckbröd och vatten, då får man se.. ITTERANDE SOM fan.

Har ingen jobb nu i tiden men hade väntat på AF skulle höra av sig men dåligt gjort men kanske de har semestern. egentligen skulle jag vilja jobba nu men kan bli i höst.då kan jag praktiktera. plus fundera¨på plugga komvux i stan. vilja gå på nån floristutbildning men de finns bara i  västerås , gbg och sthlm. orka  plugga där. men inredningaffär skulle jag absolut jobba med.

Snart ska jag träffa min pojk, längta redan. vi ska se på mamma mia på bion. här gång ska jag FAN ta med fribiljetterna som jag har glömt bort varje gång vi skulle gå på bion.. grr... o ska vi bara njuta o  bara vara med varann , liksom vi är tokiga i varann. hihi... Älska detta pojken , hur kan jag klara utan han?  såå tokig i han..;)

 Är faktiskt sugen ändra min  stil alltså klädstil o så.. men har olika stil varje dag..

Ciao!

.

Undra vad jag ska göra idag, trots det blir bara samma sak varje dag, vakna äta o gör nåt o sen sova. blir ju tokig :S
Men idag ska jag städa i min lgh o sen handla mat , får ju  hjälp av pappa. alltså få åka bil med han så slipper man Åka buss med tunga kassar..

inatt kunde knappt sova, det har varit så i flera dar. man blir tokig, kan vara att jag saknar min pojk plus kan inte sova utan han. det har blivit vana, kan vara nåt annat, blir så när man har ingen jobb och stressat upp mig för ingenting.somna typ kl sex.
imåndags var jag o älsklingen varit tesammans 4 månader men känns längre. hoppas vi  e temmans längre,vi har lite planer o så..hihi=) älskar dej lilla gubbe!


RSS 2.0